Däckhotell / Däckförvaring vara

Förvara dina däck i vårt däckhotell. Vi erbjuder däckförvaring där vi ser till att anpassa förvaringen så att kvaliteten på dina däck bibehålls.

Kontakta oss

Däckhotell för trygg förvaring

Problem med tunga lyft och ont om förvaringsplats? Eller har du helt enkelt inte tid att skifta däck? När du checkar in dina - sommar - så väl som vinterdäck - på vårt däckhotell, så både skiftar vi däcken åt dig, tvättar, vårdar och förvarar dem så det är i riktigt toppskick till nästa säsong!

Detta ingår i vårt däckhotell: 

  1. Rengöring både av däck och fälg, innan vi lägger in dom på vårt hotell
  2. Kontroll av däck och fälg
  3. Kontroll av däcken under förvaringstiden
  4. Kontroll av mönsterdjup inför den nya säsongen
  5. Mönsterdjupsmätning och luftning

Däckhotell för säkrare däckförvaring

Unna dina däck en korrekt och smidig däckförvaring - så att du kan förlägga dina utrymmen och energi till annat!

Däckförvaring / Däckhotell i Vara - haagsgummi.se

Däckförvaring Vara

Varför välja vårt däckhotell?

Vårt däckhotell erbjuder en fullständig tjänst där vi inte bara förvarar dina däck under optimala förhållanden, utan också ser till att de är i bästa möjliga skick för säsongens utmaningar.

Problemfri förvaring

Glöm tunga lyft och brist på förvaringsutrymme. Vi tar hand om dina däck från avmontering till förvaring, och ser till att de är redo när säsongen byter.

Helhetsvård för dina däck

Vårt däckhotell erbjuder mer än bara förvaring. Vi rengör dina däck och fälgar, kontrollerar mönsterdjup och lufttryck, och utför nödvändigt underhåll för att förlänga dina däcks livslängd och säkerställa din säkerhet på vägarna.

Trygg och säker förvaring

Hos oss är dina däck inte bara förvarade under idealiska förhållanden, utan de är också försäkrade för att ge dig fullständig sinnesro.

Boka din plats idag!

På vårt däckhotell i Vara kan vi till ett bra pris garantera bästa möjliga däckförvaring - inklusive vård, tvätt och underhåll av dina däck. Inte nog med att vi byter dina däck i vår däckverkstad på ett ögonblick - vi hjälper dig också med att förvara dem rätt och under trygga förhållanden. Kontakta oss så berättar vi mer.

Haags Gummi AB, din däckpartner i Vara. Välkommen!

Kontakta oss