Din DÄCKVERKSTAD i Vara

Vi har däck & fälgar för alla typer av fordon! I vårt sortiment hittar du däck och fälgar från de flesta tillverkare. I vår däckverkstad utför vi även hjulinställningar, detta är något vi är duktiga på och vi använder oss av toppmodern utrustning för bästa resultat. 

Välkommen in till oss på Haags Gummi, däckfirma i Vara!

Kontakta oss

BILSERVICE

Nu var det dags igen att serva bilen, vem fixar det? På vår verkstad utför vi Bilservice på ett professionellt sätt till de flesta fordonstyper.

däckhotell

Svårt att hinna med både däckbyte, underhåll och förvaring av dina däck? Skippa krånglet med utrymmen som inte räcker till - checka in dina däck på ett av våra däckhotell för optimal däckförvaring.

Entreprenaddäck

Däck till alla typer av fordon. Traktor, skördeströskor, agro, industri, implement, grönytedäck, långsam trafik, små Lantbruksdäck - listan kan bli hur lång som helst. Du kanske har funderingar som; Har jag rätt däck för bästa marktryck? Har jag rätt lufttryck? 

fälgar

Behöver du nya fälgar till din bil? Vi säljer fälgar från bl.a. OCL Brorssons, Special Wheels och Rautamo.

hjulinställningar

Är dina däck snedslitna, bilen drar åt ett håll eller känns vinglig. Då är det dags för en hjulinställning. Vi kontrollerar och justerar bilens hjulvinknlar/hjulinställning på bästa sätt. En bra hjulinställning är ett hantverk.

Lastbilsdäck

Vilka däck fungerar bäst på din lastbil och körförhållanden. Vi säljer däck och utför däckservice för lastbilar över 3,5  ton.

Boka DÄCKBYTE OCH HJULSKIFTE

Vill du inte skifta hjul själv? Vi hjälper dig

Kontakta oss idag!